Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.holidaybox.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.holidaybox.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Acest website este detinut si administrat de S.C. CHRISTIAN '76 TOUR S.R.L.

Agentia de turism Christian Tour nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

 

Drepturile utilizatorului:

Utilizatorul www.holidaybox.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

 

Obligatiile utilizatorului:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

-          responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.

-          aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

-          garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

-          neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

-          interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

-          obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

-          utilizatorul www.holidaybox.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului

-          utilizatorul www.holidaybox.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

-          utilizatorul www.holidaybox.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Christian Tour la adresa web@christiantour.ro.

 

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.holidaybox.ro

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Christian Tour nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind informatiile din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Christian Tour (referentii de vanzare). In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite de la reprezentantii Christian Tour (referentii de vanzare).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Unii dintre Furnizorii HolidayBox pot colecta diferite taxe locale, care nu sunt incluse in pretul pachetului.

 

Anulari/ Modificari:

Anularea sau modificarea serviciului rezervat prin HolidayBox.ro nu este posibila. Pentru cazuri de forta majora trebuie sa contactati direct Christian Tour, prin telefon, e-mail sau direct la unul dintre sediile noastre.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Christian Tour isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

 

Plata:

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Christian Tour.

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayU.

CHRISTIAN TOUR nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayU.

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

Christian Tour sau Furnizorul nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate.

Confidentialitatea datelor:

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.holidaybox.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Christian Tour in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

 

Drepturi de proprietate intelectuala:

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.holidaybox.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Christian Tour sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Christian ’76 Tour S.R.L., operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 23029 din data de 07.05.2012. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Christian '76 Tour S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, in functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la de CHRISTIAN ’76 TOUR S.R.L. cu sediul în Piaţa Charles de Gaulle, nr. 15, Charles de Gaulle Plaza, et. 13. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.holidaybox.ro este un site cu continut informativ. Christian Tour nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Christian Tour nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Christian Tour.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Christian Tour.

Christian Tour nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana/ entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.holidaybox.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Christian Tour actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.

Christian Tour nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Christian Tour poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Christian Tour si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

 

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.holidaybox.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

Conditii speciale HoliadyBox.ro

Pentru pachetele HolidayBox nu se accepta anulari.

 

1. DEFINIŢIE

HolidayBox este un voucher cu valoare fixa valabil 12 luni pentru o singura rezervare pentru o camera dubla efectuata prin site-ul www.holidaybox.ro, emis de CHRISTIAN ’76 TOUR S.R.L. (denumită în cele ce urmează `Christian Tour`), societate cu sediul în Piaţa Charles de Gaulle, nr. 15, Charles de Gaulle Plaza, et. 13, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/5529/1997, având CUI RO9617078.

 

2. DESTINAŢIA VOUCHERULUI

2.1 Voucherul da dreptul Beneficiarului (persoana care este in posesia codului) să rezerve prin site-ul www.holidaybox.ro unul dintre pachetele de servicii afisate de site dupa introducerea codului HolidayBox.

2.2 Voucher-ul este valabil 12 luni si poate fi utilizat o singura data.

2.3 Pachetele HolidayBox includ: cazare in camera dubla cu mic dejun, o cina pentru 2 persoane si un serviciu additional pentru 2 persoane, conform informatiilor afisate in dreptul fiecarui Furnizor.

 

3. VALOAREA VOUCHERULUI

3.1 Valoarea nu este inscrisa pe voucher.

3.2 Voucher-ul poate fi folosit doar pentru rezervarea pachetelor turistice descrise la punctul 2.3. si afisate pe site-ul www.holidaybox.ro.

 

4. ACHIZIŢIONAREA VOUCHERULUI

4.1 Voucherul Cadou poate fi achiziţionat în sediile de vânzare directă ale Christian Tour, în Call Center-ul Christian Tour; supunându-se în egală măsură condiţiilor prezente.

4.2 HolidayBox trebuie achitat integral, în momentul achiziției, pentru a fi activat codul cadou.

 

5. UTILIZAREA VOUCHERULUI

5.1. Beneficiarul HolidayBox poate utiliza codul cadou exclusiv pe site-ul www.holidaybox.ro.

5.2. Beneficiarul trebuie sa completeaze doua informatii obligatorii pentru afisarea pachetelor disponbile: codul unic inscris pe cardul aflat in cutia cadou primita si data de plecare.

5.3. HolidayBox.ro va afisa pachetele disponibile pentru data de sosire selectata si pentru codul introdus. Beneficiarul va putea sa alege destinatia, furnizorul si pachetul de servicii.

5.4. Toate pachetele HolidayBox includ cazare cu mic dejun pentru 2 persoane, o cina speciala si un serviciu aditional oferit de Furnizor.

5.5. Dupa alegerea pachetului, trebuie completat un formular cu date personale necesar pentru confirmarea rezervarii catre Furnizor. Toate rezervarile sunt confirmate in timp real, iar Beneficiarul va primi confirmarea rezervarii prin e-mail la adesa introdusa in formular.

5.6 Fiecare HolidayBox are un cod unic și o dată limită pana la care acesta poate fi utilizat. Sistemul invalideaza automat codurile expirate sau deja folosite!  

5.7. Rezervarile efectuate nu pot fi modificate sau anulate.

 

6. ELEMENTE DE IDENTIFICARE SI VALABILITATEA VOUCHERULUI

6.1 Voucher-ul HolidayBox va fi tipărit şi personalizat cu număr și serie unică; conţinând următoarele informaţii şi date de identificare:

6.1.1. Numărul HolidayBox – inscris pe spatele cutiei cadou;

6.1.2. Codul HolidayBox – inscris pe cardul din interiorul cutiei. In baza acestuia se pot face rezevari prin site-ul www.holidaybox.ro;

6.1.3 Data limita de utilizare a codului HolidayBox – inscris pe cardul din interiorul cutiei

6.3 Ȋn cazul în care termenul de valabilitate al voucherului a expirat și voucherul nu a fost folosit, valoarea acestuia nu se returnează și nici nu se raportează.

 

7. PIERDEREA, FURTUL SAU DISTRUGEREA VOUCHERULUI

7.1 Voucherul cadou este un document pentru care responsabilitatea utilizării îi revine exclusiv Cumparatorului si ulterior Beneficiarului. Christian Tour nu îl va înlocui în caz de furt, deteriorare, pierdere sau rătăcire, indiferent de context, motivare, vinovati etc.

 

8. MODIFICAREA CONDIŢIILOR

S.C. CHRISTIAN 76 TOUR S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentele condiţii şi se angajează ca înaintea operării unor astfel de modificări să le facă publice prin intermediul site-ului www.holidaybox.ro şi al oricăror alte canale de comunicare pe care le consideră oportune.