Conditii de rezervare

HolidayBox este cadoul ideal – posibilitatea de a face o pauza din rutina zilnica printr-o excursie, atunci cand tu consideri ca ai cea mai mare nevoie de relaxare. HolidayBox are pentru tine un numar mare de pachete, actualizate constant, incat tu sa gasesti oricand o varianta care sa ti se potriveasca.

Ai primit in dar un HolidayBox? Mai jos regaseti toate informatiile necesare utilizarii cadoului tau.

Intra pe www.holidaybox.ro si completeaza doar doua informatii esentiale: codul unic inscris pe cardul aflat in cutia cadou primita si data la care ai dori sa incepi aventura.

HolidayBox.ro va afisa pachetele disponibile pentru perioada selectata de tine si vei putea sa alegi destinatia si excursia care se potriveste cel mai bine pentru tine.

Toate pachetele HolidayBox includ cazare cu mic dejun pentru 2 persoane, o cina speciala si un serviciu aditional pentru a transforma excursia ta intr-o experienta de neuitat!

Dupa ce ai ales pachetul preferat, te vom ruga sa completezi informatiile necesare hotelului pentru a efectua rezevarea ta. Toate rezervarile sunt confirmate in timp real si vei primi imediat confirmarea rezervarii tale prin e-mail. Acum te poti pregati de o noua aventura!

Cadoul tau are un cod unic și o dată limită pana la care acesta poate fi utilizat. Rezervă pachetul dorit si beneficiaza de cadoul tau pana la aceasta data. Sistemul nostru invalideaza automat codurile expirate sau deja folosite!  

Rezervarile efectuate nu pot fi modificate sau anulate, iar codul cadoului tau este valabil pentru o singura rezervare.

Prezinta la sosirea la hotel confirmarea rezervarii primita prin e-mail. Pachetul ti-a fost oferit cadou, deci nu trebuie sa achiti decat serviciile suplimentare pe care le vei consuma in timpul sederii tale.